You are here

Reizen

Een citytrip naar Barcelona kan zo afwisselend zijn door zijn ligging dat een weekend of zelfs iets langer soms nog te kort is. Met zijn stranden, een bruisende binnenstad en de groen bergen.

city downtown

Bilbao een top bestemming, zeker weten. Met zijn gezellig oude centrum, leuke bars en Pintxos eethuisjes kom je snel in de sfeer.

Een bezoek aan deze kosmopolitische stad mag niet ontbreken. Rustig flaneren, lekker gaan eten of de geschiedenis ontdekken ... het kan allemaal in London.

Met zijn legendarische zwarte brouwsel, Guinness, het Trinity College met zijn Book of Kells en Dublin Castle is deze stad niet weg te dromen uit de Citytrips die moeten gedaan worden.

Een stad die door de romantische Donau in het midden is gesneden, met de heuvels van Buda in het westen en het kloppende hart, Pest, in het oosten.Met maar liefst 40 theaters en 2 opera's is stad w

Firenze is een absolute klassieker en voor wie kan genieten van La Dolce Vita en Italiƫ moet deze stad bezoeken. Langs de oevers van de Arno is deze stad een streling voor de zintuigen.

Madrid

Deze stad is cool, vooruitstrevend en toegankelijk. Met Goya, musea en klassieke gebouwen is er een traditie die de moeite is om te bezoeken.